TOUS POUR L'EUROPE
TOUS POUR L'EUROPE

Youth smARTS&Creative for Inclusion and Participation!” (Let’s be smARTS!) este un proiect transnational coordonat de Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei (FAR).

Acest proiect este implementat in parteneriat cu alte patru organizatii:

- Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania);

- Fundación Coremsa – Spania.

- Embaixada da Juventude – Portugalia.

- TOUS POUR L'EUROPE - Franta.

Proiectul a inceput la data de 1 martie 2021, are o durata de 24 de luni si este dezvoltat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+, Actiunea Cheie 2 - Parteneriate Strategice pentru Tineret.

Obiectiv general: crearea unui cadru de colaborare, care să permită lucrătorilor de tineret și altor profesioniști, implicați în activitatea de tineret, să îmbunătățească calitatea muncii lor și a inițiativelor și serviciilor oferite tinerilor (inclusiv celor vulnerabili), pentru ca aceștia să își dezvolte potențialul creativ, pentru a avea succes profesional și personal și pentru a fi conectați la sectoarele creative&culturale, prin programe de artă și creativitate și printr-o mentalitate antreprenorială.

Principalele rezultate ale proiectului sunt:

a) ”Out of the Box” – Carduri digitale pentru dezvoltarea creativitatii tinerilor;

b) ”Connected2smARTS” - un spațiu virtual în care tinerii pot colabora liber cu alte persoane din orice domeniu al artelor;

c) un kit digital pentru lucratorii de tineret;

d) un pachet de training cu cinci module - ”Social Entrepreneurship for smARTS”.

Rezultatul intregului proiect este de a oferi un impuls tinerilor si lucratorilor de tineret, respectiv ONG-urilor, pentru a adopta si utiliza instrumente inovatoare si de inalta calitate in munca lor, redefinind progresiv granitele dintre invatarea formala, nonformala si informala si folosind istrumente si metode bazate pe arta si creativitate.                          Publicat pe 20 martie 2021

 

Devenir membre

Vous voulez devenir membre ? C'est très simple : utilisez notre formulaire de contact pour obtenir davantage d'informations ou téléchargez notre formulaire d'inscription.

Bulletin d’adhésion / Renouvellement d’adhésion
bulletin-d-adhesion TP3-2016-2017.pdf
Document Adobe Acrobat [152.9 KB]
Rejoindre notre groupe: Notre group
Version imprimable | Plan du site
© 2021 TOUS POUR L'EUROPE